Loading...

اشتها آور است

اشتها آور است

بهترین نوشیدنی برای درمان اضطراب

کیفیت گرم و تر گاوزبان مصرف آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسبتر می‌کند به‌خصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرس‌های جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند.
بهترین نوشیدنی برای درمان اضطرابمدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد چند نکتۀ کاربردی دربارۀ گل گاوزبان را تشریح کرد.

مجید انوشیروانی دربارۀ گل گاوزبان اظهار داشت: گاوزبان مورد استفاده در ایران، با گاوزبان مشهور در منابع گیاه‌درمانی نوین متفاوت است.
 
به‌گفته وی گاوزبان مفرح، مقوی ارواح و حرارت غریزی و اعضای رییسه (مثل قلب، مغز و کبد) و حواس است. هر دو جنس و گونۀ گاوزبان کاربردهای مشابهی دارند ولی برخی عوارض در گاوزبان اروپایی (ناشی از آلکالوئیدهای پیرازولیدن) مصرف آن را به‌خصوص در بیماران کبدی و در زنان باردار محدود می‌کند.
 
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: گاوزبان موجود در ایران طبیعت گرم و تر در درجۀ اوّل دارد و به همین دلیل ایمن شمرده می‌شود.
 
انوشیروانی ادامه داد: کیفیت گرم و تر گاوزبان مصرف آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسبتر می‌کند به‌خصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرس‌های جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند.
 
وی اضافه کرد: جوشاندۀ گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از برخی مواد تباه سودمند است. مقدار لازم در یک فرد بالغ عبارت است از 5 گرم در حجم حدود 250 سی‌سی آب جوش، که باید آرام و ملایم تا حد رسیدن به 150 سی‌سی جوشانده و سپس با اندکی لیموعمانی یا آب‌لیموی تازه و تنها اندکی عسل یا نبات مصرف شود.
 
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: مصرف گل گاوزبان به‌تنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، می‌تواند به‌شدت مخاطره انگیز باشد.
 
منبع: تسنیم
 
 
 
 

با خواص هِل آشنا شوید

با خواص هِل آشنا شویدهل گیاهی است که در مناطق حاره و گرم می روید. وطن آن هندوستان می باشد و حدود ۸۰% مصرف هل دنیا از هندوستان صدر می شود.

این گیاه پایا و علفی است که ریزوم آن ساقه های هوائی مانند برگ بهم پیچیده گاهی تا ارتفاع ۴ متر خارج می شود.

یک یا دو ساقه گل دهنده از قاعده ساقه های هوائی خارج می شود که دارای گل های کوچک برنگ سفید یا سبز روشن می باشد.

میوه هل بیضی شکل، مانند قلب و برنگ زرد یا سبز روشن بطول ۱-۲ سانتیمتر است. دانه های معطر و مطبوعی برنگ قهو ه ای مایل به قرمز در آن وجود دارد که به مصرف ادویه و خوشبو کردن غذاها می رسد.

هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

هل دارای اسانس فرار و معطری در حدود ۴% می باشد ضمنا این گیاه دارای مواد رزینی و چربی نیز است.

خواص داروئی:

۱) هل تقویت کننده قلب است

۲) بادشکن بوده و گاز معده و روده را خارج می سازد

۳) تقویت کننده بدن است

۴) ادرار آور است

۵) قاعده آور است

۶) مقوی سیستم هضم است

۷) باعث هضم غذا می شود

۸) زخم های دهان را برطرف می کند بدین منظور دم کرده هل را در دهان مزمزه کنید.

۹) خوشبو کننده دهان است

۱۰) برای تسکین گوش درد، گرد هل را در گوش بریزید

۱۱) برای برطرف کردن دل بهم خوردگی و تهوع،‌ از دم کرده هل استفاده کنید

۱۲) اشتها آور است

۱۳) تب را پائین می آورد

۱۴) معالج سرماخوردگی است

۱۵) برای تسکین درد رماتیسم مفید است

۱۶) ترشی معده را برطرف می کند

۱۷) ضد مسمومیت است

۱۸) برای رفع بیماری های چشم مفید است

طرز استفاده:

دم کرده: مقدر ۳۰ گرم هل کوبیده را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید بمدت ۱۰ دقیقه دم بکشد سپس صاف کرده و بنوشید. هل را همچنین می توان به چایی اضافه کرد.

مضرات:

مقدار مصرف زیاد هل برای روده ها مضر است.

منبع: پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران
 
 
 
 

به این دلایل غذاهای کنسروی نخورید

به این دلایل غذاهای کنسروی نخوریدبا مصرف انواع غذاهای کنسروی چه آسیب هایی به بدنمان وارد می شود توصیه متخصصین در این زمینه چیست و چرا متخصصین تغذیه افراد را از مصرف غذاهای کنسروی منع می کنند غذاهای کنسرو شده چه تفاوتی با غذاهای معمولی دارند.

اگر چه در یک روز پر کار، جایگزین کردن غذاهای کنسروی بسیار راحت به نظر می رسد اما اگر درباره خطرات این نوع غذاها اطلاعات بیشتری به دست بیاورید، به طور کامل از مصرف کردن غذاهای کنسروی صرفنظر خواهید کرد.

در این مطلب به چند نکته در این باره اشاره شده است:

Bisphenol یا BPA

به گزارش نیوزویک، این ماده سمی در غذاى کنسرو شده موجود است. کنسرو حاوی پوشش پلاستیک در قسمت داخل است. این پوشش پلاستیکی حاوی BPA ،غذا را در خود تازه نگه می دارد، اما به قیمت تهدید سلامتی شما! این ماده ناراحتی هایی مانند اختلالات عصبی، اختلالات تولید مثل، دیابت نوع ۲ و خطر بروزسرطان ، چاقی مفرط و…را به وجود می آورد. این ماده در اقلامی مانند گوجه فرنگی افزایش می یابد و باعث افزایش اسیدیته در محصول و سمی شدن بیشتر آن می شود.

ارتباط مستقیم بین مصرف گوشت فرآوری شده و بروز سرطان

طبق مطالعه صندوق جهانی، بین مصرف گوشت کنسرو فرآوری شده و بروز سرطان ارتباط مستقیمی وجود دارد.

ماده نگه‌دارنده

غذاهای کنسرو شده حاوی مواد نگه دارنده مختلفی است. یکی از این مواد حشره کش است که بسیار برای سلامتی مضر است.

نمک

نمک مانع فاسد شدن مواد غذایی می شود و به همین دلیل به میزان زیادی به کنسرو ها افزوده می شود. نمک در صورت مصرف سلامتی افراد به ویژه کودکان و افراد مسن را تهدید می کند.

مسمومیت با آلومینیم

آیا می دانستید بسته بندی های مواد با آلومینیم آلوده است؟ متاسفانه، به علت سبک و مقرون به صرفه بودن آنها، برای بسته بندی شدن محصولات ذکر شده از آن استفاده می شود. تراکم بالای آلومینیم در بدن باعث بروز بیماری از قبیل آلزایمر می شود.

کیفیت پایین غذا

محصولاتی که کیفیت بالایی ندارد کنسروی می شود زیرا پس از مدت طولانی نیز می توان آن را مصرف کرد. اگر مایل به مصرف مواد غذایی تازه با کیفیت بالا هستید از مصرف کنسرو ها خودداری کنید.

منبع: روزنامه خراسان
نظرات

    ارسال نظر

    سبد خرید شما

    سبد خالی است

    آمار

    • تعداد کالا: 29
    • بازدید امروز: 211
    • بازدید دیروز: 14
    • بازدید کل: 649212