Loading...

عادت روزانه

عادت روزانه

آیا شما هم سریع‌تر از سن خودتان پیر می‌شوید؟ اگر در آینه نگاه می‌کنید و از آنچه در آینه می‌بینید راضی نیستید، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که برخی از عادت‌های روزانه خود را دوباره ارزیابی کنید. غذایی که می‌خورید و حتی خوابی که دارید می‌تواند چهره شما ر

12 عادت روزانه که شما را پیر می کند

داشتن آرایش اضافی بر روی صورت می‌تواند فرآیند پیر شدن صورت را تسریع کند. این نوع آرایش‌های سنگین و استفاده از محصولاتی که روغنی هستند بیشتر می‌تواند صورت شما را خراب کند. علاوه بر این، استفاده بیش از حد از محصولات پوستی با رایحه، مواد شیمیایی تحریک کننده و عوامل الکلی ممکن است پوست شما را با حذف چربی طبیعی آن خشک‌تر کند. همین امر نیز باعث ایجاد چین و چروک در صورت می‌شود.
آیا شما هم سریع‌تر از سن خودتان پیر می‌شوید؟ اگر در آینه نگاه می‌کنید و از آنچه در آینه می‌بینید راضی نیستید، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که برخی از عادت‌های روزانه خود را دوباره ارزیابی کنید. غذایی که می‌خورید و حتی خوابی که دارید می‌تواند چهره شما را پیرتر از حد واقعی نشان دهد و دوره زندگی شما را کوتاه‌تر نماید. در این مقاله متخصصان در مورد عادت‌هایی که می‌توانند فرآیند پیری را سرعت ببخشند صحبت خواهند کرد و روش‌هایی برای معکوس کردن آن بیان می‌کنند.

۱. چندکار را با هم انجام می‌دهید:

اگر کارهایی که باید انجام دهید هرگز پایان ندارد، پس استرس زیادی روی بدن شما خواهد بود. مردم فکر می‌کنند انجام چندکار با هم خوب است اما در واقع هیچ کاری سر جای خودش انجام نمی‌شود. تنها اتفاقی که در این میان رخ می‌دهد، ایجاد استرس است . مطالعات متعدد نشان می‌دهد که استرس مزمن باعث تحریک آزاد شدن رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود. این مولکول‌های ناپایدار به سلول‌های سالم بدن آسیب وارد می‌کنند و مسئول پیری در انسان هستند. به جای اینکه همه کارها را با هم انجام دهید، در یک زمان مشخص بر روی انجام یک کار تمرکز نمایید و سعی کنید آن را به پایان برسانید.

۲. خوردن دسرهای شیرین را دوست دارید:

این دسرهای شیرین و خوشمزه علاوه بر اینکه باعث چاق شدن شما می‌شوند، می‌توانند دندان‌های شما را نیز خراب کنند. همانطور که خودتان نیز می‌دانید دندان خراب باعث می‌شود چهره زیبایی نداشته باشید. مولکول‌های شکر خودشان را به فیبرهای پروتئینی در هر کدام از سلول‌ها متصل می‌کنند. این فرآیند آسیب رسان به عنوان گلیکوزیله شدن شناخته شده و می‌تواند باعث از دست رفتن درخشندگی، ایجاد حلقه‌های سیاه در زیر چشم، پف شدن زیر چشم ، افزایش خطوط و چین و چروک،از دست رفتن برآمدگی‌های زیبای صورت و افزایش اندازه منافذ گردد.

۳. عاشق تلویزیون هستید:

اگر شما هم دوست دارید تمامی برنامه‌های تلویزیون را تماشا کنید خبر بدی برایتان دارم. مطالعات انجام شده که در مجله sport medicine به چاپ رسیده است، ۱۱۰۰۰ استرالیایی را مورد بررسی قرار داده است. این افراد تقریبا ۲۵ ساله یا بالاتر بودند. تحقیقات انجام شده نشان داد که هر ساعتی که فرد تلویزیون تماشا می‌کند، ۲۲ دقیقه از زندگی‌اش کاسته می‌شود. افرادی که به طور متوسط ۶ ساعت از روز خود را به تماشای تلویزیون می‌گذرانند، ۵ سال کمتر از سایر افراد عمر خواهند کرد. این موضوع به خاطر نشستن‌های طولانی مدت و غیر فعال بودن است. زمانی که شما بیشتر از ۳۰ دقیقه می‌نشینید، بدن شروع به ذخیره کردن شکر در سلول‌ها می‌کند و همین امر نیز موجب اضافه وزن می‌گردد. اینکه تلویزیون تماشا می‌کنید یا کارهای خود را به صورت نشسته انجام می‌دهید فرقی ندارد باید هر ۳۰ دقیقه یکبار از جای خود بلند شوید و کمی پیاده روی نمایید.

۴. بیشتر زمان خود را به صورت نشسته می‌گذرانید:

خطرات ناشی از سبک زندگی بی‌حرکت مستند است. افرادی که بیشتر زمان خود را به صورت نشسته صرف می‌کنند در خطر ابتلای بیشتری نسبت به بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان قرار دارند . چاقی نیز از اثرات بارز نشستن‌های طولانی مدت است. به طور طبیعی، ورزش‌های منظم و روزانه به شما کمک می‌کند از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کنید و زندگی سالم و طولانی‌تری داشته باشید. مطالعات انجام شده تاثیر ورزش را به خوبی نشان داده اند. از بین افراد شرکت کننده، آن‌هایی که ۱۵۰ دقیقه یا بیشتر در هفته ورزش کرده بودند ۱۰ تا ۱۳ سال عمر بیشتری داشتند.

۵. از کرم‌های مخصوص چشم استفاده نمی‌کنید:

حتی اگر چشم‌های شما سالم است و بیماری ندارد باید از یک کرم خوب برای محافظت از آن و جلوگیری از ایجاد و تسریع فرآیند پیری استفاده کنید. پوستی که در اطراف چشم شما قرار دارد، نازک‌تر از پوست سایر قسمت‌های صورت است و زودتر پیر می‌شود. مرطوب نگه داشتن اطراف چشم می‌تواند فرآیند پیری صورت را به تعویق بیندازد. کرم‌های چشمی که حاوی ویتامین A هستند تاثیر بهتر و بیشتری خواهند داشت. عوامل مهم دیگر شامل مرطوب کننده‌ها ، آنتی اکسیدان‌ها، اسید هیالورونیک و ویتامین C است. این مواد باعث تقویت و تحریک تشکیل کلاژن و الاستین می‌شوند که پوست را محکم‌تر نگه می‌دارد و از ایجاد چین و چروک در اطراف چشم جلوگیری می‌کند.

۶. تنها در تعطیلات از کرم‌های ضد آفتاب استفاده می‌کنید:

دویدن، راه رفتن و رانندگی کردن در فضای باز می‌تواند بر روی پوست شما آسیب وارد کند. یکی از دلایل اصلی برای ایجاد فرایند پیری در صورت افراد، قرار گرفتن در معرض تابش‌های اشعه ماوراءبنفش خورشید است. این تابش‌ها حتی زمانی که هوا ابری یا بارانی است هم حضور دارند. بنابراین بهتر است پوست خود را با کرم‌های ضد آفتاب مراقبت نمایید. اینکار را هر زمان که قصد رفتن به خارج از منزل را داشتید انجام دهید. کرم‌هایی که دارای SPF بین ۳۰ و ۵۰ هستند برای مصرف روزانه توصیه می‌شوند.

۷. آرایش زیادی می‌کنید:

داشتن آرایش اضافی بر روی صورت می‌تواند فرآیند پیر شدن صورت را تسریع کند. این نوع آرایش‌های سنگین و استفاده از محصولاتی که روغنی هستند بیشتر می‌تواند صورت شما را خراب کند. علاوه بر این، استفاده بیش از حد از محصولات پوستی با رایحه، مواد شیمیایی تحریک کننده و عوامل الکلی ممکن است پوست شما را با حذف چربی طبیعی آن خشک‌تر کند. همین امر نیز باعث ایجاد چین و چروک در صورت می‌شود.

۸. زمانی که می‌خوابید صورت خودتان را روی بالش قرار می‌دهید:

خوابیدن بر روی شکم یا با صورت می‌تواند باعث ایجاد چین و چروک در صورت شود و فرآیند پیری را تسریع نماید. بافت‌های اتصالی و کلاژن موجود در صورت در این حالت ضعیف‌تر می‌شود. زمانی که بر روی صورت خود می‌خوابید، پوست شما نمی‌تواند راحت باشد و به حالت اولیه خود برگردد. همین امر نیز باعث ایجاد چین و چروک در صورت می‌شود. بهتر است به پشت بخوابید تا پوست نرم و صافی داشته باشید.

۹. هوای منزلتان را بیش از حد گرم نگه می‌دارید:

زمانی که هوای بیرون از منزل سرد است، باید هوای منزل گرم باشد اما این بدین معنی نیست که هوای آن را بیش از حد گرم نگه دارید. گرم شدن بیش از حد هوای منزل باعث از دست رفتن رطوبت آن می‌شود. همین امر نیز موجب خشک شدن و التهاب پوست می‌گردد و به مرور زمان باعث پیری صورت شما می‌شود. شما می‌توانید از یک مرطوب کننده هوا استفاده کنید. همچنین می‌توانید یک حوله مرطوب را روی رادیاتور قرار دهید یا یک کاسه از آب سرد را در یکی از اتاق‌ها قرار دهید تا رطوبت مورد نیاز آن تامین شود.

۱۰. نوشیدنی‌های خود را با نی می‌نوشید:

مصرف نوشیدنی‌های طبیعی و با رنگ تیره با نی می‌تواند از ایجاد لکه روی دندان جلوگیری کند اما مکیدن نوشیدنی با نی می‌تواند به تدریج باعث ایجاد چین و چروک در اطراف چشم و لب شما شود. این موضوع همچنین با کشیدن سیگار نیز رخ می‌دهد. برای جلوگیری از این امر بهتر است نوشیدنی‌های خود را با لیوان بنوشید.

۱۱. تمامی چربی‌های مورد نیاز را از رژیم غذایی خود حذف می‌کنید:

برخی از چربی‌ها برای نگهداری از جوانی و ظاهر زیبای شما ضروری هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ که برای قلب نیز بسیار مفیدند در روغن ماهی (مانند سالمون) و برخی از آجیل‌ها( همچون گردو و تخم کتان) یافت می‌شود. این اسید چرب می‌تواند پوست شما را شاداب نگه دارد و از ایجاد چین و چروک نیز جلوگیری نماید. همچنین برای سلامت قلب و مغز نیز مفید است.متخصصان توصیه می‌کنند حداقل هفته‌ای دوبار ماهی در رژیم غذایی خود داشته باشید.

۱۲. هنگام کار دولا می‌شوید:

زمانی که با رایانه خود و کیبورد کار می‌کنید حتما دولا می‌شوید.همین امر باعث تغییر شکل ستون فقرات شما می‌شود و به مرور زمان یک موقعیت اسیب رسان برای بدن شما خواهد بود. همانطور که می‌دانید ستون فقرات شما به صورت منحنی S شکل متعادلی است که می‌تواند شما را پایدار و ثابت نگه دارد. ژست ضعیف و نشستن نادرست می‌تواند ستون فقرات را از حالت طبیعی منحرف کند و در نتیجه عضلات، دیسک‌ها و استخوان‌ها حالت غیر عادی و غیر طبیعی به خود می‌گیرند. در نهایت درد کمر آغاز می‌شود و ممکن است باعث ایجاد بدشکلی دائمی شود. سعی کنید به هنگام نشستن مراقب این موضوع باشید تا تناسب اندام شما حفظ شود.
 
 
 

10 ماده غذایی واجب برای آشپزخانه

بوعلی می گوید من می توانم درمان تمامی دردها را در سیر بیابم. اگرچه این ادعای بزرگترین دانشمند ایرانی جای بحث دارد، اما مصرف سیردر تنظیم سوخت و ساز بدن مفید است. شاید بتوان بهترین نوع از غذاهای ایرانی را از این حیث در شمال کشورمان یافت. سیر سرشار از اسید فولیک ، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های گروه B است.
اگرچه در آشپزخانه کدبانوهای ایرانی معمولا تمامی مواد لازم برای یک آشپزی خوب و خوشمزه موجود است، اما شرایط اقتصادی گاهی سبب می شود تا با برگزیدن موارد با اهمیت تر، در خرید های خود وسواس بیشتری به خرج دهیم. در اینجا با 10 ماده غذایی آشنا می شویم که بودن آن در هر آشپزخانه ای لازم و حتی واجب است.

 روغن زیتون فرابکر

این نوع از روغن زیتون به عنوان سالم ترین نوع از این فرآورده شناخته می شود. به سبب عدم بهره گیری از محصولات شیمیایی در تولید آن، می تواند توصیه نخست در این فهرست باشد. روغن زیتون فرابکر به عنوان عضو ثابت سفره مدیترانه ای شناخته شده و آن را بهترین روغن دنیا می نامند.

ماست کم چرب

هروعده از این نوع ماست که به ماست یونانی هم معروف است، حاوی تنها 100 کالری است. از آن هم به عنوان یک دورچین وهم به عنوان یک میان وعده سبک می توان استفاده کرد.

عسل

این شیرین کننده طبیعی هم حاوی تمامی مواد آلی مورد نیاز بدن بوده و هم برای درمان دردهایی مانند سرفه های آلرژیک بسیار مفید است. شما می توانید از عسل برای شیرین کردن چای و یا حتی تهیه شربت استفاده کنید. به عکس شکر که برای بدن مضر است، قند موجود در عسل فوائد بی شماری در خود دارد.

حبوبات

مگر می شود پای ثابت غذاهای سنتی ایرانی در آشپزخانه های ما نباشد. این ماده غذایی ارزان، خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - غنی از فیبر و پروتئین بوده و برای کاهش مصرف گوشت، جایگزینی طلایی است. مثلا یک فنجان نخود حاوی 15 گرم پروتئین و 12 گرم فیبر است. این نشان دهنده عمق بینش پیشینیان ما برای بهره گیری از حبوبات در غذاهای اصیل ایرانی است.

تخم مرغ

یک عدد تخم مرغ حاوی 6 گرم پروتئین بوده و با 70 کالری می تواند ته دل شما را بگیرد. یک مطالعه نشان داده است خانم هایی که صبحانه از تخم مرغ استفاده کرده اند، دو برابر سایرین موفق به کاهش وزن خود شده اند. مصرف تخم مرغ آب پز به سبب نداشتن روغن از انواع سرخ کرده آن بهتر است.

نمک دریایی

برای اغلب ما ایرانی ها، این نوع از نمک چندان شناخته شده نیست؛ اما به علت دارا بودن مواد معدنی بیشتر و مفیدتر نسبت به نمک عادی، در دنیا اقبال خوبی به مصرف آن شده است. شما می توانید از این نمک به همان روش استفاده از نمک عادی در غذاهای خود استفاده کنید.

رب گوجه فرنگی

در یکصد سال اخیر، این فرآورده غذایی هم بدل به پای ثابت غذاها و خورش های ما ایرانی ها شده است. این چاشنی خوشمزه، سرشار از لیکوپن بوده که خاصیت ضد سرطانی بالایی دارد. از آنجایی که در انواع بسته بندی رب چاره ای جز استفادهاز مواد نگهدارنده نیست، نوع خانگی آن بیشتر توصیه می شود.

سبزی خوردن

این دورچین محبوب ایرانی ها با خواص شگفت آور آنتی اکسیدانی خود، هم طعم خوب و هم خواص بی شماری دارد. مصرف سبزیجات هم به صورت خام، هم پخته و هم همراه با ترشی ها می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. استفاده از سبزیجاتی که داخل گلدان های کوچک در آشپزخانه رشد کرده و مورد مصرف قرار می گیرند، هم برای روحیه بخشی مناسب بوده و هم تازگی بیشتری برای مصرف خواهند داشت.

شکلات

شکلات تلخ به شدت برای مقابله با بیماری دیابت مفید است. دانشمندان به تازگی دریافته اند که استفاده از آن حتی به کاهش وزن نیز کمک می کند. از این فرآورده محبوب حتی برای مقابله با فشارخون و تنظیم کارایی قلب نیز می توان بهره برد.

سیر

بوعلی می گوید من می توانم درمان تمامی دردها را در سیر بیابم. اگرچه این ادعای بزرگترین دانشمند ایرانی جای بحث دارد، اما مصرف سیر (به خصوص خام آن) در تنظیم سوخت و ساز بدن مفید است. شاید بتوان بهترین نوع از غذاهای ایرانی را از این حیث در شمال کشورمان یافت. سیر سرشار از اسید فولیک ، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های گروه B است.
 
 
 
 

7 عادت روزانه که به کبد آسیب می‌زند

این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشارخون می‌شود. اما چیزی که معروف نیست این است که نمک زیاد به دلیل افزایش تدریجی مایع، موجب بیماری کبد چرب می‌شود. همین امروز مقدار نمک مصرفی‌تان را کنترل کنید!
اگر فکر می‌کنید فقط الکل برای کبد بد است، دوباره فکر کنید. چیزهایی که هر روز مرتبا می‌خورید هم عوارضی برای کبدتان دارد.

شکر: نمی‌توانید بدون شکر زندگی کنید؟ آگاه باشید! کصرف زیاد شکر فرآوری شده، ریسک بیماری‌های کبد را بالا می‌برد. بنابراین حواس‌تان به مقدار شکری که در چای‌، قهوه و یا پاپ‌کورن کاراملی‌تان می‌ریزید باشد.

مونوسدیم گلوتامید: با توجه به تمام قیل و قال‌هایی که برسر نودل به پا شده، احتمالا می‌دانید که خوردن مونوسدیم گلوتامید می‌تواند منجر به بیماری کبد غیرچرب الکلی شود. آیا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای این نودل‌ها هستید؟

ویتامین آ : همه می‌دانیم وینامین آ برای بینایی خوب است اما میزان زیاد از این ویتامین می‌تواند برای کبد مضر باشد. تنها به اندازه دوز مورد نیاز که توسط پزشک تجویز شده مصرف کنید نه سرخود!

انواع نوشابه : چه نوشابه‌های بدون قند و چه نوشابه‌های رژیمی، پر از شیرین‌کننده‌های مصنوعی و دی‌اکسیدکربن بالا هستند که منجر به بیماری کبد می‌شود.

داروهای ضد افسردگی : در موارد نادر، داروهای ضدافسردگی، میزان سم را در کبد افزایش می‌دهند، بنابراین اگر هرگونه علامت بیماری کبد را مشاهده کردید سریعا با پزشک‌تان مشورت کنید.

نمک : این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشارخون می‌شود. اما چیزی که معروف نیست این است که نمک زیاد به دلیل افزایش تدریجی مایع، موجب بیماری کبد چرب می‌شود. همین امروز مقدار نمک مصرفی‌تان را کنترل کنید!

غذاهای بسته بندی: آیا هر روز تنقلات و چیپس و … می‌خورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربی‌های ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب می‌رساند.
 
 
 
 

15 غذای حاوی ویتامین B12 که باید بخورید

ماست منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و پروتئین است. مطالعات مختلف نشان می‌دهد که مصرف منظم ماست از بروز دیابت و فشار خون بالا جلوگیری می‌کند. به خاطر وجود پروبیوتیک در ماست، به سیستم گوارشی بدن نیز کمک می‌کند. بهتر است از ماست سالم، ارگانیک و کم چرب استفاده شود. بهترین روش برای مصرف آن، به کارگیری ماست در اسموتی‌هاست.
برای اینکه سیستم ایمنی قوی‌تر و عملکرد عصبی بهتری داشته باشید، وعده‌های غذایی خود را با این مواد پر کنید. برای داشتن بدنی سالم شما باید از ویتامین‌های گروه B به اندازه کافی استفاده کنید. اگرچه به دست آوردن این ویتامین از طریق رژیم غذایی متعادل آسان است اما ویتامین B12 داستان دیگری دارد. ویتامین B12 که به بدن کمک می‌کند DNA و گلبول‌های قرمز را تولید کند و از سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می‌کند، به طور طبیعی تنها در منابع حیوانی یافت می‌شود. این بدان معناست که افراد گیاهخوار در بدست آوردن آن دچار مشکل خواهند شد. افرادی که دارای مشکلات گوارشی همچون بیماری سلیاک هستند و افراد بالغ بالای ۵۰ سال در معرض خطر کمبود این ویتامین قرار دارند زیرا در بدن این افراد مشکلات جذب وجود دارد. با کمبود این ویتامین در بدن، فرد احساس خستگی، ضعف و سبکی سر می‌کند. در این مقاله قصد داریم ۱۵ ماده غذایی غنی از ویتامین B12 را معرفی کنیم.

صدف دو کفه‌ای:

ویتامین B12: 84.1 میکرو گرم در ۸۵ گرم صدف پخته شده

سایر مزایای صدف دو کفه ای برای بدن: صدف نه تنها منبع غنی از ویتامین B12 است بلکه می‌تواند منبع خوبی برای پتاسیم باشد. ۸۵ گرم از صدف دو کفه ای پخته شده حاوی ۵۳۴ میلی گرم پتاسیم است.

بهترین روش برای مصرف صدف دو کفه‌ای: شما می‌توانید صدف را در پاستا مصرف کنید. آن را بخارپز کنید یا به مدت ۵ دقیقه در آب بجوشانید.

صدف خوراکی:

ویتامین B12: 21.84 میکرو گرم در ۸۵ گرم از صدف پخته شده

سایر مزایای صدف خوراکی برای بدن: صدف حاوی روی است. مواد معدنی ضروری می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. روی باعث تولید تستوسترون می‌شود و میل جنسی را بهبود می‌بخشد.

بهترین روش برای مصرف صدف: شما می‌توانید از این ماده در غذاهای مختلف بدون نگرانی استفاده کنید.

صدف سیاه:

ویتامین B12: 20.4 میکرو گرم در ۸۵ گرم صدف سیاه پخته شده

سایر مزایای صدف سیاه برای بدن: علاوه بر ویتامین B12 ، صدف سیاه منبع خوبی از پروتئین، پتاسیم، ویتامین C و اسید چرب امگا ۳ است.

بهترین روش برای مصرف صدف سیاه: آن را به عنوان یک اشتها آور بخارپز کنید و در کنار مواد غذایی دیگر سرو نمایید.

خرچنگ:

ویتامین B12: 10.3 میکروگرم در ۸۵ گرم

سایر مزایای خرچنگ برای بدن: گوشت خرچنگ حاوی ویتامین A ، B و C و نیز منیزیم است. همانند صدف خوراکی این ماده نیز حاوی روی است.

بهترین روش برای مصرف خرچنگ: شما می‌توانید خرچنگ را در سالاد یا غذاهای دریایی دیگر مصرف کنید.

ساردین:

ویتامین B12: 7.6 میکروگرم در ۸۵ گرم

سایر مزایای ساردین برای بدن: این ماهی کوچک حاوی کلسیم است. این ماهی همچنین ویتامین D و اسید چرب امگا ۳ دارد.

بهترین روش برای مصرف ساردین: ساردین در سس مارینارا بسیار عالی است. برای اینکه ارزش تغذیه‌ای این سس را افزایش دهید بهتر است از سبزیجات مختلف در آن استفاده کنید.

ماهی قزل آلا:

ویتامین B12: 5.4 میکروگرم در ۸۵ گرم

سایر مزایای قزل آلا: ماهی‌های چرب مانند قزل آلا منبع عالی از ویتامین D و اسیدهای چرب امگا۳ هستند. این مواد می‌تواند عملکرد مغز را افزایش دهد و در برابر التهاب مبارزه نماید.

بهترین روش برای مصرف قزل آلا: قزل آلا با کمی روغن زیتون فوق بکر عالی است. شما می‌توانید آن را به همراه اسفناج پخته شده با سیر و سیب زمینی پخته شده مصرف کنید.

ماهی سالمون:

ویتامین B12: 4.8 میکروگرم در ۸۵ گرم ماهی سالمون پخته شده

سایر مزایای سالمون برای بدن: همانند ماهی قزل آلا، سالمون نیز منبع غنی از پروتئین و اسید چرب امگا ۳ است.

بهترین روش برای مصرف این ماهی: برای به حداکثر رساندن مزایای این ماهی، متخصصان توصیه می‌کنند که آن را در فر بپزید یا گریل کنید.

تن ماهی:

ویتامین B12: 2.5 میکروگرم در ۸۵ گرم تن ماهی

سایر مزایای تن ماهی برای بدن: تن ماهی حاوی ویتامین D است. همانند سالمون و ماهی قزل آلا، تن ماهی نیز حاوی اسید چرب امگا ۳ است.

بهترین روش برای مصرف این ماهی: اگر در سالاد خود تن ماهی استفاده می‌کنید، بهتر است از مصرف سس مایونز چشم پوشی کنید. تن ماهی را با سرکه بالزامیک، آب لیمو و گیاهان مختلف ترکیب نمایید.

روغن ماهی کوچک:

ویتامین B12: 1.8 میکروگرم در ۸۵ گرم

سایر مزایای آن برای بدن: اگرچه این ماهی نسبت به سایر ماهی‌ها اسید چرب امگا ۳ کمتری دارد اما هنوز هم منبع پروتئینی خوبی محسوب می‌شود. اگر در مورد وجود جیوه نگران هستید این ماهی انتخاب خوبی است و دارای مواد شیمیایی کمتری نسبت به سایر ماهی‌هاست.

بهترین روش برای مصرف این ماهی: روغن ماهی کوچک را در فر با موادی همچون لیمو و سبزیجات تازه بپزید.

گوشت:

ویتامین B12: 1.3 میکروگرم در ۸۵ گرم

سایر مزایای آن برای بدن: گوشت گاو یکی از منابع عالی روی است. این ماده همچنین حاوی پروتئین و ویتامین B است.

بهترین روش برای مصرف آن: گوشت را به همراه سبزیجات و غلات سبوس دار بپزید.

شیر:

ویتامین B12: 1.2 میکروگرم در یک پیمانه شیر کم چرب

سایر مزایای آن برای بدن: شیر نه تنها منبع خوبی از کلسیم و ویتامین D است بلکه می‌توان از آن برای بهبود نتایج و نشانه‌های PMS در زنان استفاده کرد. مطالعات مختلف نشان می‌دهد زنانی که روزانه شیر کم چرب مصرف کرده‌اند ۲۵ درصد کمتر از سایر افراد به مشکلات تخمک گذاری مبتلا می‌شوند.

بهترین روش برای مصرف آن: روش‌های سالم بسیار زیادی برای مصرف شیر وجود دارد. شما می‌توانید از آن برای تهیه اسموتی استفاده کنید.

ماست:

ویتامین B12: 1.1 میکروگرم در ۸۵ گرم ماست کم چرب

سایر مزایای آن برای سلامتی: ماست منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و پروتئین است. مطالعات مختلف نشان می‌دهد که مصرف منظم ماست از بروز دیابت و فشار خون بالا جلوگیری می‌کند. به خاطر وجود پروبیوتیک در ماست، به سیستم گوارشی بدن نیز کمک می‌کند.

بهترین روش برای مصرف ماست: بهتر است از ماست سالم، ارگانیک و کم چرب استفاده شود. بهترین روش برای مصرف آن، به کارگیری ماست در اسموتی‌هاست.

تخم مرغ:

ویتامین B12: 0.6 میکروگرم در یک تخم مرغ بزرگ پخته شده

سایر مزایای آن برای سلامتی: تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین و ویتامین D است. ویتامین D برای جذب و نگهداری کلسیم ضروری است.

بهترین روش برای مصرف آن: می‌توان آن را به صورت پخته شده سرو کرد. شما می‌توانید تخم مرغ را بر روی سبزیجات، پستو یا کینوای خود بریزید. اگر کلسترول دارید، باید بدانید که زرده تخم مرغ کلسترول بالایی دارد.

مرغ:

ویتامین B12: 0.3 میکروگرم در ۸۵ گرم

سایر مزایای آن برای سلامتی: مرغ نیز حاوی پروتئین است.

بهترین روش برای مصرف آن: روش‌های بی شماری برای مصرف مرغ وجود دارد. بهترین و سالم‌ترین روش برای مصرف آن به صورت گریل یا پخته شده است.

بوقلمون:

ویتامین B12: 0.3 میکروگرم در ۸۵گرم

سایر مزایای آن برای سلامتی: مصرف بوقلمون می‌تواند سلنیوم مورد نیاز بدن را فراهم کند. سلنیوم برای افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن ضروری است.

بهترین روش برای مصرف آن: بوقلمون بهتر است در فر پخته شود. شما می‌توانید آن را به همراه کلم بروکسل و سیب زمینی سرو کنید.
 
 
 
 
نظرات

    ارسال نظر

    سبد خرید شما

    سبد خالی است

    آمار

    • تعداد کالا: 29
    • بازدید امروز: 166
    • بازدید دیروز: 14
    • بازدید کل: 649167